En indsats for mangfoldighed i DR kan vinde tabte målgrupper tilbage
15/8 2017

Kommentar i Politiken: ”En indsats for mangfoldighed i DR kan vinde tabte målgrupper tilbage”

 

En mangfoldighedskonsulent kunne have rådet sin virksomhed til at begynde med den erkendelse, at det danske folk er et mangfoldigt folk. Den mangfoldighed får større og større betydning og synlighed. Derfor er det en af DR’s fineste opgaver at holde trit med den udvikling og den betydning, det har for, hvordan man skal udvikle og målrette public service-indhold.

En slags demografi-fortolker og –oversætter, kan man kalde det. DR er til det danske folk, og det kræver et særskilt og prioriteret fokus at fremskrive, hvordan udviklingen skal håndteres af et så mangefacetteret tilbud som DR.”

Læs hele indlægget her eller her.