Ledelsesudvikling

* Hvordan skaber man som leder en organisatorisk transformation, hvor mænd og kvinder såvel som minoriteter og majoriteter, opfattes ligeværdigt?
* Hvilke dialoger/samtaler skal man som ledergruppe have for samlet at kunne gå forrest i en sådan transformation?
* Hvad er det for en type ledelse, der kaldes på lige nu?

 

Det er spørgsmål mange ledere stiller sig selv i en tid hvor identitetspolitik og ligestilling er blevet centrale temaer i den offentlige samtale. Det stiller også nye krav til ledere, som skal navigere i et felt med skærpet opmærksomhed på diskrimination, rettigheder og inklusion.

Derfor har konsulentvirksomhederne Emerging og Bureau M indgået partnerskab for at kunne tilbyde ledergrupper udviklingsforløb, som fokuserer netop på disse nye udviklingspunkter. Med dette tilbud vil vi hjælpe ledere med at håndtere de udfordringer de møder på en moderne arbejdsplads, der vil sikre ligebehandling og bæredygtighed.

Emerging bringer 15 års erfaring med lederskab, læring og bæredygtig transformation for bl.a. COOP, 3F, ICA, Bonnier, Greenpeace og Karolinska Instituttet.

Bureau M bringer mere 10 års faglig erfaring med diversitet, inklusion og strategi ind i partnerskabet. Bureau M har arbejdet sammen med bl.a. DR, DTU, Ørsted, Det Danske Filminstitut.

Udviklingsforløbet faciliteres af Gry Guldberg Friis (CV), Henrik Challis (CV) og Marie Valentin Beck (CV).

 

 

Tag kontakt til os for at høre nærmere