Maj 2022

Marie Valentin Beck holdt oplæg på KOM22, en kommunikationskonference arrangeret af Dansk Journalistforbund – Medier & kommunikation og K-Forum:

 

Diversitet og inklusion: Lær at kommunikere om fremtidens vigtige dagsorden

“Diversitet og inklusion er blevet et udviklingspunkt, som flere og flere forholder sig til. Der er krav om at bidrage til social retfærdighed, og der er evidens for, at diversitet og inklusion styrker fastholdelse, rekruttering, innovation og brand. Kommunikation er en afgørende disciplin at få i spil, når man skal bevæge sig fra diversitetspolitik til målopfyldelse. Men hvor og hvordan kan man tage fat? Hvornår skal man eksekvere, og hvornår skal man rådgive ledelsen? Marie Valentin Beck, sociolog og selvstændig rådgiver og konsulent inden for diversitet, fortæller om baggrunden for at arbejde med diversitet og inklusion, og hvad man som kommunikatør skal være særligt opmærksom på.”

 

Læs mere her

IMG_0548
Skærmbillede 2022-05-23 kl. 11.03.28
image0000011