Dansk Journalistforbund holdt politisk salon 29. okt. om sexisme i mediebranchen:

“De seneste måneders vidnesbyrd fra tusinder af kvinder har vist, hvordan også mediearbejdspladser i Danmark har dannet ramme for sexisme og seksuel chikane. Hvordan er det nået så vidt? Hvem har ansvaret? Og hvilken politik kalder opgøret med sexisme og seksuel chikane på?

De spørgsmål stiller DJ til en række centrale aktører, når der inviteres til Politisk Salon torsdag den 29. oktober fra 10.00-11.00. Panelet består af: Mogens Jensen, Ligestillingsminister, Tine Johansen, formand i Dansk Journalistforbund, Christian Jensen, ansvars. chefredaktør på Politiken, Henriette Laursen, direktør i KVINFO og Marie Valentin Beck, sociolog og indehaver af Bureau M. Ordstyreren er journalist Verner Kristiansen.”

Læs sammendrag af debatten i Fagbladet Journalisten her.

Lyt til opsummering i P1’s Mennesker og medier her.