Som følge af strategien for inddæmningen af Corona-virussen, må vi arbejde sammen på nye måder og hjælpes ad med at holde inspirationen og hjulene i gang. Derfor tilbyder Bureau M at afholde gratis én-til-én inspirationsmøder over FaceTime/Skype/Zoom. Hvis du, dit team eller din ledelsesgruppe er nysgerrige efter at vide mere om diversitet, kan I skrive til Marie Valentin Beck på mariebeck@gmail.com og aftale et møde.

Et møde kan tage udgangspunkt i at du/I

  • vil høre helt grundlæggende hvorfor diversitet er kommet højt på dagsordenen. Hvad handler det egentligt om? Hvad kan man få ud af det – nye medarbejdere, nyt publikum, nye ledere, nyt produkt? Er det for alle eller kun de politisk korrekte? Handler det kun om køn eller også om andre forskelligheder? Alle spørgsmål er velkomne!
  • ønsker at komme nærmere om – og i så fald – hvordan en diversitetsstrategi kan værdifuld for jeres virksomhed/organisation. Det kan være I har gået med tanker om diversitet i relation til rekruttering, til jeres brugergruppe/publikum eller jeres arbejde med verdensmålene og socialt ansvar – men ikke helt fundet ud af hvordan det kunne se ud i praksis. Lad os se på det sammen!
  • er en NGO eller en medievirksomhed, som allerede er optagede af at tænke diversitet ind i produktudviklingen, men skal bruge sparring til at komme videre og blive mere konkrete. Fortæl hvad I har på bordet, og så taler vi om hvordan I kan komme videre.

Skriv en mail på mariebeck@gmail.com eller send en sms på 28 93 92 28. Det er gratis og uforpligtende.

Se evt. også mere under Ydelser inden vi mødes.