DR flere kvindelige
Nov. 2019 – feb. 2020

Erhverv- og økonomiredaktionen i DR Nyheder ønskede at få flere kvindelige kilder i radiomagasinet “Følg Pengene”.

Bureau M har designet og drevet en proces, som havde til formål at forbedre redaktionens muligheder for at finde og bruge kvindelige ekspertkilder. I tæt samarbejde med redaktionen har Bureau M i løbet af denne proces produceret en liste med over 100 kvindelige eksperter inden for økonomi og erhverv til brug for redaktionens fremtidige arbejde.

Processen har også haft fokus på hvordan redaktionen kan motivere og understøtte de kvindelige eksperter i at medvirke som kilder. Det betød at der bl.a. blev afholdt et arrangement i DR for kommende kilder til “Følg Pengene”, hvor kvindelige eksperter hørte om forventninger til medvirkende, fik stemmetræning, fik indblik i tilrettelæggelse m.m.

Mere om baggrunden for indsatsen her.