Moderator DTU
Moderator DTU
2/10 2019

DTU ønskede i forbindelse med den nationale kampagnedag ”Girls Day in Science” at få lagt og gennemført et program for de 250 kvindelige gymnasieelever der ville komme på besøg for at lære mere om mulighederne inden for de naturvidenskabelige og tekniske fag.

Sammen med DTU tilrettelagde Bureau M et program med de elementer, DTU havde ønsket sig, tilpasset målgruppen.

Bureau M udviklede indhold til dagen i form af facilitering af fælles refleksion i plenum, fagligt oplæg om piger og kvinder i STEM (Science, Technology, Engineering & Technology) og en panelsession med fagprofiler og rollemodeller fra Google Denmark, Tænketanken DEA, Rambøll og DTU. Marie Valentin Beck som oplægsholder og moderator.

Læs ogå nyheden: DTU inspirerer piger til en fremtid som ingeniør på dtu.dk