2/5 2019

Foredrag for erhvervserkademilærere om ungeliv anno 2019 og panelmoderation med studerende fra forskellige erhvervsakademier i Danmark på SmartLearnings konference i LEGO House

 

Hvor godt kender vi undervisere egentlig vores studerende? Dem vi møder hver dag, tilrettelægger undervisning til, dem hvis opmærksomhed vi skal fastholde – kender vi dem og deres hverdag? Deres ønsker til det gode studieliv? Til det gode arbejdsliv? Sammen med repræsentanter for studerende på erhvervsakademiuddannelser, vil Marie Valentin Beck sætte fokus på erhvervsakademiuddannelsens “end user”: de studerende. Vi skal høre om deres forventninger og forhåbninger til uddannelse og fremtid, og om hvordan det er at være studerende i en tid præget af præstationspres, konstant digital udvikling og et arbejdsmarked i opbrud.”