2017

Som mangfoldighedskonsulent i Børns Vilkår fik Marie Valentin Beck den opgave, at få flere drenge til at bruge BørneTelefonen. Kønsfordelingen var på det tidspunkt 20 % og 80 % piger.

I forskellige workshops arbejdede hun med BørneTelefonens kerne og klareste formål, med ung maskulinitet og med digitale platforme. Det dannede baggrund for en strategi for udviklingen af et nyt tilbud, som formidler BørneTelefonen på en ny måde der (også) skulle tiltrække en ny og specifik målgruppe: drenge på 12 – 14 år.

Tilbuddet bestod af YouTube-kanalen ”Spurgt”, som re-definerede hvordan rådgivning kan formidles. ”Spurgt” blev udviklet i samarbejde med unge og med input fra kreative indholdsskabere, Google Danmark, DR, produktionsselskaber m.fl., og havde en kønsfordeling på 50 % drenge og 50 % piger.