Det Danske Filminstitut
14/3 2018

Det Danske Filminstitut ønskede inspiration og input til arbejdet med indholdsskabelse målrettet unge.

Bureau M holdt oplæg om hvordan unges medieforbrug og identitetsdannelsesproces hænger sammen, og hvilken rolle mangfoldighed spiller herfor. Herefter fulgte en rundbordssamtale med fokus på DFI’s konkrete opgaver og udfordringer.

Vi havde samlet en relevant gruppe medarbejdere til en round table session, som Marie førte an. Fra oplægget gik vi over i en givtig og oplysende diskussion, hvor vi fik vendt og afprøvet forskellige ideer og teser. Marie deler bredt ud af sin erfaring fra krydsfeltet medier, børn/unge og mangfoldighed og det var givende for os at høre om hendes erfaringer og at kunne sparre med hende på tværs af flere områder og opgaver. Marie er inspirerende, hun er velorienteret og hendes tilgang er meget nuanceret, hvilket er essentielt for os her og nu og i vores videre arbejde med indholdsproduktion til børn og unge." 

– Kirsten Barslund, Det Danske Filminstitut.

Det Danske Filminstitut